főoldal | e-mail
 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

I.
A weboldalt az Andromeda Travel (8000 Székesfehérvár, Várkörút 2. Engedélyszám: U-000187) (továbbiakban Üzemeltető) üzemelteti. Az online felületet felkereső felhasználók /továbbiakban Felhasználók/ a ráutaló magatartásukkal, azzal, hogy online előfoglalnak vagy feliratkoznak a weboldalon keresztül, elfogadják az Üzemeltető felhasználási feltételeit. Ezen adatvédelmi nyilatkozatban részletezi Üzemeltető, hogy milyen védelemben részesíti Felhasználóinak adatait.

II.
Az Üzemeltető kijelenti és szavatolja, hogy az adatkezelés alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A ajánlatkiadás, előfoglalás és szerződéskötés során megadott személyes adatok kezelése tekintetében Üzemeltető a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartja. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan és gondosan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-74659/2014

III.
A honlapon indított bármilyen jellegű feliratkozás a feliratkozási és feltételek elfogadását is jelenti egyben. A feliratkozással egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy elektronikus levelet fogadjon. Az Üzemeltető hírlevelének feliratkozói számára hírlevelet küld ki. Felhasználó azáltal, hogy feliratkozott a hírlevélre, hozzájárulását ahhoz, hogy Üzemeltető hírlevelet küldjön neki. A feliratkozás az Üzemeltető weboldalán és online foglalási adatbekérő oldalán is történhet. Üzemeltető a feliratkozás és visszaigazolás dátumát és a hozzátartozó IP címet az erre vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően tárolja.

IV.
A leiratkozók számára küldött hírlevél egyedi leiratkozó linket tartalmaz. Ha a felhasználó a továbbiakban nem kíván hírlevelet kapni, az egyedi linkre kattintva leiratkozhat a hírlevélről. Technikai akadályok esetén közvetlenül e-mailben is kérheti címének eltávolítását.

V.
Személyes adatai megadásával hozzájárul, hogy a közölt személyes adatai az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló törvény (Infotv) alapján az Üzemeltető további kapcsolattartásra, tájékoztatás céljából az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli. Az Üzemeltető a feliratkozók e-mail címeit csak és kizárólag hírlevelének megküldéséhez használja, azokat harmadik személynek semmilyen körülmények között át nem adja. Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendszerben tárolt címek biztonságban legyenek, és harmadik személy ne tudjon azokhoz hozzájutni, illetve azokkal visszaélni.

VI.
A Felhasználó által megadott adatokat az Üzemeltető kizárólag abban a körben kezeli és tartja nyilván, amelyhez a Felhasználó kifejezett hozzájárulását adja.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
Telefon: 30/6422922
Telefon/fax: 22/ 316000, 500925
Skype: andromeda.travel
E-mail: andromedatravelutazas@gmail.com
Web: www.andromeda.hu
         www.andromedatravel.hu
         www.makrygialos.info
Műk.eng: U-000187
Adószám: 12778492-2-07
Vagyoni biztosíték: Európa Utazási Biztosító Zrt

 
Hírlevél
 
   

Gyakori kérdések | Impresszum | Jognyilatkozat | Adatvédelem

Copyrights www.eskuvok.info – All rights Reserved! – Minden jog fenntartva!
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért,
illetve a foglalási program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.