főoldal | e-mail
 

 

Jognyilatkozat www.eskuvok.info honlaphoz


Az Andromeda Travel a www.eskuvok.info honlapon megjelent információkkal kapcsolatban mindent megtett azért, hogy az oldal felhasználói minél pontosabb információt kapjanak programjainkról és egyéb tájékoztató oldalakról. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a web oldalainkon megjelent információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az utazás megrendelése előtt győződjön meg utazási irodánknál az információk aktualitásáról. A honlapon vagy kapcsolódó oldalain megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja.

Nem vállalunk felelősséget olyan kapcsolódó oldalak, linkek megbízhatóságáért, valós tartalmáért, melyek oldalainkról elérhetőek, de az oldal tartalmát nem az Andromeda Travel Utazási Iroda hozta létre, illetve nem az iroda tartja fenn.

Az Andromeda Travel fenntartja magának a jogot arra, hogy a web oldalakon megjelent információkat bármikor megváltoztathassa, egyes információs oldalakat ideiglenesen vagy véglegesen elérhetetlenné tegyen.

A honlapon és a programfüzetben szereplő ajánlatok tekintetében jogfenntartással élünk.

Az Andromeda Travel web oldalainak tartalmát tilos átalakítani. A web oldalak és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalakon található információ sem részben, sem egészében nem adható tovább, nem másolható, nem sokszorosítható, nem használható fel más lkalmazásokban a szerzők hozzájárulása nélkül.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.
Telefon: 30/6422922
Telefon/fax: (06) 22/ 316000, (06) 22/500925
Skype: andromeda.travel
E-mail: andromedatravelutazas@gmail.com
Web: www.andromeda.hu
         www.andromedatravel.hu
         www.makrygialos.info
Műk.eng: U-000187
Adószám: 12778492-2-07
Vagyoni biztosíték: Európa Utazási Biztosító Zrt

 
Hírlevél
 
   

Gyakori kérdések | Impresszum | Jognyilatkozat | Adatvédelem

Copyrights www.eskuvok.info – All rights Reserved! – Minden jog fenntartva!
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért,
illetve a foglalási program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.